Projektbyrån. Tulegatan 15, Stockholm
2016_projektbyran_blien_01
hf10330

Bli en av oss

Projektbyrån är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom projekt- och byggledning. Vi värdesätter att våra medarbetare har högskoleutbildning eller andra jämförbara studier, men givetvis väger också praktisk erfarenhet tungt i helheten.

Ett byggprojekt kan jämföras med att driva ett företag, men med skillnaden att byggprojektet har en kort starttid och att allt ska fungera redan från dag ett. Utöver teknisk kunskap måste projektledaren ha stor personkännedom och förståelse för gruppdynamik för att kunna få ihop en fungerande organisation. Att medverka i denna betyder att alla har ett gemensamt mål – och lika stor betydelse för slutresultatet.

Projektbyrån är inne i en expansiv period med många intressanta uppdrag på gång. Vill du arbeta i något av regionens mest spännande projekt ska du självklart vända dig till oss. Vi är i dag det ledande företaget på projekt- och byggledningstjänster, och kan erbjuda dig roliga och stimulerande arbetsuppgifter inom dessa områden.

Välkommen med en ansökan till någon av våra lediga tjänster. Du kan gärna höra av dig bara för att lyssna – ett samtal kan leda till att vi finner en framtid tillsammans. Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter, och ser din insats som en möjlighet för oss att bli ännu bättre!

Du hittar våra kontaktpersoner under Kontakt.